2011. november 28., hétfő

Advent

Tegnap volt advent első vasárnapja és megkezdődött a várakozás, Én is készítettem egy koszorút. Mostanában kezdem megkedvelni a lilát, ezért ilyen színeket választottam, nem vagyok profi virágos, de azért nekem tetszik amit csináltam :-).
Az elmaradt adventinaptárakat is fotóztam, igaz már csak 3 nap és indul a "futam" , de még 4 db maradt, ha valakit érdekel kedvező áron oda tudom adni / 2500 ft./ és még meg is érkezik a kezdő napra :-).

2011. november 27., vasárnap

Csodás dolgokat kaptam :-)

Már több, mint két hete megérkeztek ezek a csodás dolgok, de csak most volt hozzá ambícióm, hogy meg is mutassam :-). Lidércke barátnőmtől rendeltem két cicát és egy ékszertartót / amit a férje ura készített / érdekes módom egy harmadik cica is jönni akart, a táblácska meg a mancsukhoz ragadt és az is bekerült a csomagba :-). Már régóta vágytam egy ilyen táblára, igaz még nem az ajtóra tettem csak a polcra, de tavasszal ki fog kerülni .
Mint látszik az ékszertartót is beüzemeltem :-).



Elkészült az adventi koszorúm, ma már meg is gyújtottam az egyik gyertyát, holnap mutatom milyen lett és néhány új táskát is hozok :-).