2011. április 6., szerda

Ismét turkáltam :-)


Tudom tudom, hogy mostmár mutatnom kéne varrományokat is, de előbb még a tegnapi turkálástermést mutatnám meg, csak úgy izelítőnek :-). Van benne kordbársony, szatén, bútorszatén, hímzett farmerszoknya, egy karácsonyi terítő, tudom az nem most van, de akkor biztos nem fogok kapni ilyen áron anyagot, meg Anyósom azt mondta, hogy" nyáron bundát, télen szandált érdemes venni" :-) övek és egy övcsat, mindezért 700 ft-ot fizettem.

2011. április 4., hétfő

Nyakláncok



Előljáróban annyit, hogy imádok turkálni mindenfélét / ezzel nem vagyok egyedül :-)/ van Pakson két nagyon jó angol turi ahol bizonyos napokon potom pénzért lehet csúcs dolgokhoz jutni. Anyagból már akkora hegy van itthol, hogyha 1 hónapig folymatosan varrnék akkor is maradna belőle :-). Mostanában rákaptam az övek "gyűjtésére " is a csatokat a fagyöngyöket és esetlegesen a bőrrészeket preferálandó.
Így készült az első képen látható nyaklánc is, a "fánk" része egy öv bújtatója volt a fagyöngyök egy másikról kerültek, a hasítottbőr szalagok egy harmadikról ezeket kombinálva hoztam létre ezt az egyedi darabot. Az utcán biztos nem jön szembe :-).
A másik alapját új darabok képezik, de most ez a forma nagyon megtetszett. Mennek a meskára.

2011. április 2., szombat

Gömbös és Nyakigláb



Ígértem képeket a velünk lakó ciccről és kuttyról / a Párom nem állt modellt, így róla nem készült kép :-) / .Nyakigláb imád szűk helyekre feküdni ezt örökítettem meg, míg kicsi volt belefért, azóta kinőtte ezt a dobozt , de ez őt egy cseppet sem zavarja :-).
Gömbös, nevéhez méltóan lassan gurulni fog / a Gazdihoz hasonlóan :-)/ imád enni és egy percre nem áll meg, csoda, hogy a fotó kedvéért mégis megtette :-), minden idegen négylábút megugat és a szomszédból átröppenő csirkéket is meghajtja, de nem eszi meg / szerencsére / jól egerészik, és kiváló házőrző :-).

Már nekem is van :-)

Sziasztok!
Immár másodszor futok neki először :-). Az előző egy kis gyakorlás volt.
Régóta rágták a fülem a Barátnőim Lidércke és Cukotás Timi, hogy csináljak már egy bloggot én is, de kicsit féltem tőle, hogy elrontok valamit / na ez elsőre sikerült is :-) /. Most rá szántam magam és íme elkészült az első, lehet annyira belejövök, hogy nem akarom abbahagyni :-)
Mint már írtam egy kis faluban élek Életem Párjával, egy kuttyal és egy ciccel / fotók később/.Évszaktől függően foglakozom a kerttel, varrással és gyöngyözéssel. Most majd a kert lesz az elsődleges, de azért a régebbi munkáimat is bemutatom és újak is biztos készülnek.